Home
Jeugdhuis Govio is een open plaats waar alle jongeren welkom zijn om zich te ontwikkelen. We zijn een ontmoetingsplaats waar je even helemaal niets kan komen doen, of net een heel project op poten kan zetten. Naar jou wordt er geluisterd, er is oor naar je ideeën. Het jeugdhuis wordt volledig gedragen door vrijwillig engagement, dus alle activiteiten (feestjes, uitstappen, baravonden…) zijn door jongeren georganiseerd vanuit een eigen passie voor het onderwerp. Alle activiteiten zijn steeds voor mensen tussen 16 en 31 jaar. Zowel bezoekers als vrijwilligers zijn welkom zoals ze zijn, ongeacht uiterlijk, geaardheid, vorm, religie, of kleur. You do you!

Dé ontmoetingsplek in Kalmthout en omstreken. Iedere vrijdagavond is onze bar open, van 21u tot minstens 01u. De crew is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de bar. Die wordt van top tot teen verzorgd, bedacht, bezield en gedragen door de vrijwilligers. Beeld je in welke ervaring je kan opdoen op zo’n jonge leeftijd: die kans krijg je dus bij ons hé!

Als bezoeker ben je welkom om de gezelligheid en lekkere drankjes te proeven! Het drankaanbod is voor jongeren. De prijs is laag, omdat vrijwilligers de bar openhouden. De muziek is fijn, er is plaats om jezelf te zijn!

Wil je af en toe mee je schouders onder de barwerking zetten? Dan ben je meer dan welkom. We need you, voor verscheidene taakjes! Contact us!

Word lid
Home