Het jeugdhuis wordt volledig gedragen door vrijwilligers. Is de bar open? Kom je naar een event? Zie je reclame op de weg of vind je een poster mooi? Dat is allemaal te danken aan het sterk team van vrijwilligers. Zij zorgen ervoor dat het steeds aangenaam vertroeven is in de Govio. Ieder engagement is zonder verplichtingen en volledig vanuit eigen initiatief. Jij bent 1000% welkom om deel uit te maken van het team! De blauwe, paarse, oranje en donkerpaarse bol op de foto hieronder worden uitgevoerd door de leden. Zij zijn dus dé bazen van’t jeugdhuis! Voor ieder evenement zijn we steeds opzoek naar:

Inkommedewerkers

Je bent het allereerste contact wanneer een bezoeker langskomt! Je ontvangt de bezoekers door hun inkomticket aan te nemen en wijst hen de weg.

Bonnenmedewerkers

Kom je graag rechtstreeks in contact met de bezoekers, en ben je goed met cijfers? Let’s go!

Barmedewerkers

Tap je de perfecte pint met je ogen dicht, of wil je dat graag leren? Voorzie je graag mensen van lekkere drankjes? Dat kan!!

Stagehand

Je helpt de bands, en helpt de geluidstechnieker (o.a. met de soundcheck). Je zorgt er ook voor dat de change-overs tussen bands vlot verlopen. 4x/jaar tijdens Bandnight, of tijdens een jamsessie. Je kan dit ook leren!

Opbouwer/Afbreker

Jij richt de zaal in, zet de bar klaar, bouwt het evenement mee op. Of andersom: jij ruimt op na het feestje.

Promoteam

Geen concerten zonder publiek! Daarom verspreidt ons promoteam affiches en flyers op tal van plaatsen (concerten, jeugdhuizen, jongerencafés...) in Antwerpen en in de rest van Vlaanderen en Brussel. Een shift duurt doorgaans gemiddeld twee uur. In ruil mag je gratis het evenement bijwonen én krijg je drie gratis consumpties. Je leert functioneren in een team, ontmoet fijne mensen en leert organiseren. Daarnaast amuseer je je rot met het team!
Word lid
Home
De grootste jeugdhuisharten staan letterlijk aan het stuur van de vereniging. Ze beheren de vzw (wetgeving), de boekhouding, begroting en financiën, personeelsbeheer en (grote) infrastructuurplannen, maar zetten voornamelijk de volgende grote lijnen uit en zetten hun breinen in op de grootste uitdagingen. Heb je tips of belangrijke opmerkingen? Laat het hen weten! Wie zit er eigenlijk in het bestuur?
 • Bestuur

  Jij?

  Interesse? Contacteer ons!

 • Bestuur

  Roselien

 • Bestuur

  Mathias

 • Bestuur

  Charlotte

Er komt natuurlijk veel kijken bij het reilen en zeilen van het jeugdhuis. Naast de algemene werking zijn er ook een aantal bovenlokale projecten gaande. Om dit in goede banen te leiden, werken er twee voltijdse beroepskrachten voor de Govio. Zij zijn een belangrijk aanspreekpunt en bij hen kan je terecht voor al je vragen, raad, ideeën, frustraties, of plannen en dromen. Zij helpen je verder! Wie zijn ze?
 • BK

  Majesty aka Stiques

 • BK

  Quentin

  quentin@govio.be

  Facebook: Quentin van Govio

 • BK

  Jij?