Wildgroei ondernemerschap

Wildgroei ondernemerschap

Omdat je soms gewoon één duwtje in de rug nodig hebt...

heeft Govio het WILDGROEI-traject. Tijdens dit traject begeleidt Govio jou doorheen alle formaliteiten die nodig zijn om een bedrijf op te starten en te runnen. Dit doen we in samenwerking met "Haven voor jonge ondernemers".

Haven voor jonge ondernemers schept een context waarin jongeren kunnen experimenteren met hun ondernemersidee. Jongeren focussen samen met hun coach van Govio op de ontwikkeling van hun project, terwijl Haven hen intensief ondersteunt met de zakelijke kant. Jongeren leren door zakelijke coaching hands-on en op eigen tempo alles van administratie tot boekhouden.

Ook voor vrijwillige initiatieven of ideeën biedt Govio een interessante leerschool. Zo zijn er verschillende concepten voor evenementen uit de grond gestampt door vrijwilligers, die zijn uitgegroeid tot een onafhankelijke organisatie die zelfstandig functioneert. Dankzij de ondersteuning van Govio, kan het vrijwillige team zonder veel risico's een eerste ervaring opdoen. Leren organiseren, samenwerken, omgaan met stressvolle situaties in team...

Ben je benieuwd naar welke ondernemingen met behulp van ons traject zijn opgestart?

💪 Haverklap bloemen 💪 Amelia schoonheidsinstituut 💪 Neerslag vzw 💪 Montage 💪 Jlva audio 💪 Wired sheep

Dit project wordt ondersteund door Vlaanderen. Contacteer ons met al je vragen, dromen en hersenspinsels!