MASTERCLASS: De Standaard Praktijken Van Internationale Muziek met Stiques

MASTERCLASS: De Standaard Praktijken Van Internationale Muziek met Stiques

_Workshop season has started! En dat zetten we in met een maffe masterclass. Stiques is een waanzinnig getalenteerde, multidisciplinaire muzikant uit Nigeria en komt speciaal voor jullie op 27 April naar de BOX! De workshop is opgedeeld in twee delen: het gaat over je praktische skills én over jij als artiest. Tijdens de masterclass leer je:

• Hoe je dynamische muziek creëert en structureert; • Hoe je een dynamische mix maakt; • Hoe je de belangrijke, meest gebruikte mixing tools gebruikt; • Immersive mixen met reverb; • Enkele quick tools voor hoe je een geweldig klinkende master krijgt; • Hoe je professioneel samenwerkt met andere artiesten; • Hoe belangrijk een goede overeenkomst is; • strategieën voor een blijvende muziekcarrière; • Hoe je consistent je imago naar buiten brengt en communiceert!

De workshop duurt 2u en merken we dat je nog meer te weten wil komen, dan organiseren we gewoon een tweede editie!

Wat? Masterclass producen en go to’s in de muziekindustrie Waar? In BOX Studio, op -1 van Jeugdhuis Govio Wanneer? Zaterdag 27 April van 13u tot 15u Hoe inschrijven? Stuur een mail met je naam, je gsm-nummer en de boodschap “IK DOE MEE!” naar majesty@govio.be. Cuánto cuesta? 0 euro!Gratis

Wie is Stiques?

Stiques is een multidisciplinaire rapper, zanger, songwriter, performer, producer, audio-engineer, geluidstechnicus en sound design artist, afkomstig uit Nigeria en momenteel gevestigd in Antwerpen. Hij maakte zijn debuut in 2017 door samen te werken met de multi-Grammy Award-winnende engineer van Solange aan zijn solodebuutalbum, getiteld "LAMBA".

Zijn muziek mengt Afrobeats en Soul met een sprankeling van psychedelica en touareg muziek, een expressie die hij 'Afro Psychedelic Soul' noemt.

Hij heeft de kans gehad om te openen voor bekende Nigeriaanse muzikanten zoals Nneka, Seun Kuti, Keziah Jones, Runtown, L.A.X, en anderen. Zijn huidige werk, een EP van vijf tracks getiteld "The Summer Vibe God", bevat nummers van grote namen uit de Afrikaanse muziekscene, zoals Praiz en Chemutai Sage. Stiques heeft drie projecten op zijn naam staan: twee Skata Vibration-albums en een soloplaat.

Dit is mede mogelijk gemaakt door Jeugdhuis Govio vzw, Gemeente Kalmthout en Vlaanderen